Str. Stadionului nr. 8 Maramures
| |

SERVICIILE NOASTRE

Consultanta

01

Consultanta

Sunteti indecis asupra unor alegeri legate de mobila dorita? Aveti incredere in experienta si cunostintele noastre! Impreuna vom ajunge la cele mai bune solutii in ce priveste mobilierul personalizat.

Masuratori

02

Masuratori

Pentru un mobilier cat mai eficient construit, masuratorile corecte sunt extrem de importante. Noi realizam aceasta etapa cu cea mai mare atentie, in orice tip de cladire sau incapere.

Design si Proiectare

03

Design si Proiectare

Cum arata si cum functioneaza mobilierul - de aceste etape va depinde incredibil de mult viitoare utilizare. Ambele proceduri se realizeaza usor, gratie tehnologiei computerizate.

Executie

04

Executie

Folosim materii prime si accesorii de calitate, cu aparatura manuita de experti in productia de mobilier. Respectam termenele si intrecem asteptarile!

Montaj

05

Montaj

Gratie flotei noastre proprii, putem programa si transporta orice corpuri de mobilier, oriunde. Bineinteles, montam mobilierul si il verificam odata instalat, cu mare atentie. Totul pentru siguranta si confortul clientilor nostri!

Garantie post-vanzare

06

Garantie post-vanzare

Fie ca se produc accidente, fie ca unele piese cedeaza, noi oferim si servicii de garantie post-vanzare. Pentru mai multe detalii, intrebati consultantii nostri!

DE CE sa ne alegi pe noi?

Pentru noi, mobila creata cu excelenta este totul.

Concurenta

Ne deosebim de concurenta si prin modul in care oferim un pachet complet de servicii – incluse in pretul mobilei. Astfel clientii nostri se pot bucura de toate etapele design-ului interior si amenajarii/proiectorii.

Atentia oferita

De la masuratori, solutii tehnice, pana la proiectul concret, executie, transport, montaj si garantie – totul este asigurat. Reusim in acest mod sa prezentam VIRTUAL mobilarea tuturor camerelor sau spatiilor casei.

La comanda

TOTUL poate fi astfel usor vizibil si personalizat, in functie de nevoi si preferinte, prin intermediul calculatorului. Tocmai de aceea viziunea noastra este de a oferi mobila personalizata, in adevaratul sens al cuvantului.

Detaliu produs

Atentia acordata detaliilor produselor noastre evidentiaza creativitatea si dedicatia profesionistilor care pun pasiune si suflet in toata munca lor.

Livrare

Pentru a ne ridica mereu la pretentiile dumneavoastra acordam o atentie speciala comenzilor, termenelor de livrare, relatiilor de parteneriat si tuturor contractelor bazate pe seriozitate, incredere si respect.

Produs unic

Comandand un ansamblu de mobilier Ghise Design veti avea un produs unic, care respecta dorintele si cerintele dumneavoastra.